Hade jag glömt bort det? Nehej då :D Tänkte skriva ett inlägg när jag fått mina Iphones och hade nån bild på dem till inlägget :D

TACK!

Tusen hundra miljarders tackar från mig till er!!! Går inte riktigt att beskriva hur glad jag är! Skönt att slippa en knapptelefon nu, tror jag höll på att bli galen med den hehe. 
Nu kommer jag kunna komma tillbaka till Instagram! Den dog ju lite när min gamla smartphone gick sönder :s
Och vad händer med den andre Iphonen jag vann? JO mina ehum... planer var att egentligen ge den till någon SSO spelande vän... MEN nu är det så att min pappa kommer få den då han betalat för min dators reparationer och behöver en smartphone... lite tråkigt tycker jag eftersom det är en SSO Iphone som egentigen SSO spelare borde få, men

Det är 2 st Iphone 5s! Till varje fick man ett snyggt skal på Starshine & Lisa! Fick det andra skalet av pappa som jag troligen kommer ge till en SSO spelare som har en Iphone 5s(eller den kanske funkar till fler Iphones?)!

Egentligen kom mina Iphones tidigare denna vecka, men kunde inte hämta ut dem fören ikväll då jag bor på internat på vardagarna :D