Ho ho efter flera veckors latande börjar skolan igen... *~* Börjar torsdag, gymnasiet, internat... Nästan allt är klart och redo, och på onsdag fyller lillebrorsan år så kommer ha lite fullt upp.
Jag måste börja vänja mig vid att gå upp tidigt så försöker vända på dygnet genom att sätta väckarklockan på 7 varje morgon, problemet är dock att jag går upp, stänger av larmet, och går och lägger mig igen i sömnen och vaknar sen två timmar senare. Något som INTE får hända när jag börjar skolan. Dem flesta jag känner börjar nästa vecka, själv skulle jag inte ha något emot några få fler lediga dagar, fast rätt bra att man kommer igång någon gång!

Skor, kjol, handskar & tröja(uppdrag) från Jarlaheims rockiga butik. Kepsen finns på vingården och de blårandiga brillorna som knappt syns finns i Jarlaheim! xD