Kaputt, borta med vinden, finns inte mer! 
Något har hänt med min dator och jag har ingen aning om vad. MEN internet är nu helt väck. Kan bero på att den börjar bli gammal, och jag kommer nog troligtvis behöva köpa ny, OM jag har otur.

Har varit frustrerad hela dagen, det finns internet hemma och alla i familjen har utom just min dator. Vilket beyder ingen bloggning, inget SSO, och jag kanske inte kommer kunna delta i Star Stable Iphone tävlingen på Facebook om jag inte hittar en akutlösning... :( 
Ville verkligen sattsa på att vinna en Star Stable Iphone, men nu kommer jag vara helt utesluten från sociala medier utan varken smartphone eller fungerande internet på dator ett tag.

Det jag mest är rädd för är att Sony vegas och photoshop kommer försvinna... visserligen har jag en skiva hemma med photoshop men den går bara att använda ett visst antal gånger, och den har nog använts upp nu. Jag håller på med flera olika videoer för tillfället, inget kan laddas upp utan någon anslutning och ja... köper jag en ny eller fabriksåterställer datorn försvinner viktiga program. 

Värst av allt är nog mina läxor, har allt på min mejl som jag inte kommer åt och kan därför inte göra nått denna helg. Urs vad handikappad man känner sig utan internet i dagens läge o_O... återkommer så ort jag kan men tills dess så är jag rätt ifrånkopplad! 

Skriver detta inlägg från syrrans dator :)