Ni läste rätt. 
Denna vecka kommer jag att ha praktik i ladugård bland kor, så kommer att sluta skolan 17:30 alla dagar- blir rätt tufft! Ska jag vara ärlig så är jag lite rädd för kor, de är ju så snälla men hamnar man fel kan man bli ihjälklämd... Men för att bli godkänd i Naturbrukslinjen måste man även ha jobbat i ladugården. Härliga är att på skolan- som är en riktig gård- har vi kor, grisar och 2 stall med ca 20 hästar i varje. Ena är ridstall och andra är trav, efter några veckor inriktar sig hästelever till antingen ridning eller travet.
Vi mjölkar även dessa kor som sedan blir er Arla-mjölk till frukosten! ;)

Men gissa vad?
Idag hade vi väldigt tur! En ko började kalva när vi var på plats, så vi fick se hur en ranglig liten kalv kom till världen! Som ni ser på bilden ovan är den precis nyfödd, låg och skakade och tog ett tag innan den kom upp på benen. Var så otroligt gulligt att se mamman och ungen, blir varmt o gott i hjärtat! 

Vi fick också gå på promenad med några veckor gamla kalvar, benen sprätte överallt och allt var spännande. Men kommer som sagt ha fullt upp nästan hela veckan, och jag kommer också att gå på Sweden Horseshow som snart är inpå oss! :D

Och nedan ser ni ATG Vinnie- står i ett stall på skolan och hagen är precis utanför så har man tråkigt på biologin kan man bara titta ut haha :D I reklamen har de dock tagit bort hans vita tecken.