Jag vet vad jag jag skriver och säger till folk, men det är när andra börjar påstå saker som jag sagt som jag börjar granska mer, för mig finns det knappast något värre än att bli kallad lögnare.

Men för några dagar sen kollade jag min post då en tjej hade frågat nånting (minns inte riktigt om det var "vilken häst kommer du sälja" eller "Vart köper man kamouflage tröjan"), jag svarade och sen bara några minuter efter jag skickat posten tittade jag i den globala chatten då samma tjej som skickat posten skrek till alla att jag hade varit taskig & svurit mot henne, vilket jag ABSOLUT inte hade gjort. Jag reagerade starkt på det och bad henne förklara sitt beteende, men efter en stund sa hon att hon tittat på fel post och att hon misstagit mig för att vara någon annan.

Själv kan jag inte riktigt tro på det, för bara någon dag efter det fick jag höra av Lisa(hon heter inte så jag bara kallar henne det för det blir bara rörigt om jag försöker förklara utan att använda namn) säga att hon som skrikit om mig i global hade sagt till henne samma sak, vilket tyder på att hon verkligen ville starta rykte om mig.

Nu precis när jag loggade in och kollade posten fick jag höra igen från Lisa att en annan hade sagt samma saker, och Lisa misstänker att jag kan vara hackad. Det är inte omöjligt, men absolut inget annat har förändrats på kontot, när jag loggar in är jag på samma plats där jag sist var innan jag loggade ut och alla mina saker finns kvar i garderoben och alla hästar står kvar. Så därför är det en väldigt minimum chans att jag blivit hackad, och jag vet ju redan att hon som började ryktet bara låtsades, men eftersom Lisa hört samma sak börjar jag undra om den första tjejen försöker få med sig en till "hater" eller nått. 
Jag försöker reda ut detta och se vad som EGENTLIGEN står på. antingen är jag hackad av en riktigt skicklig person som får det verka som mitt konto är helt orört från andra förutom mig, eller så har några startat en ny "hater" grupp.
Men jag vill att ni ska veta alla dessa rykten är osanna, jag har inte svurit mot andra i posten eller bettet mig illa mot dem.

Passade på att rensa brevlådan på massa skräp, ni anar inte hur mycket konstiga saker folk skickar till mig. Det märkte Alice Moonstone när vi lånade varandras konton & hon svarade på brev åt mig xD