Hallå hallå! ber om ursäkt nu när det vart lite oaktivt denna vecka :( hade ett hemskt biologiprov att plugga till... men nu är det över för denna gång! :)
Jag passar nu på att få tag i alla saker från äppelhinkarna jag missade förra veckan, fast alla spöken är jag rätt säker på att jag fått tag i. 

Denna vecka var uppdateringen liten, det kan jag leva med! Speciellt nu när nytt område och ny hästras ska komma snart. Är taggad!! Ni vet Skördebyggden som öppnades förra året? Det känns för mig som om den bara öppnades för knappt ett halvår sen. Knappt man fattar hur fort tiden går!

Klockan 18:00 ikväll- chans att chatta med Tobbe Larsson! Jag tänker INTE missa detta! Förra gången man kunde chatta med honom var jag upptagen och ja... väldigt frustrerande då han är lite utav en förebild för mig. Är så glad över att man får denna chans igen!
Även chans att vinna biljetter till Sweden Internationall Horseshow? Count me in! Tänker göra något försök att få tag i dem. Men jag har funderat nu och bestämt mig för att åka till showen även jag inte vinner! Har aldrig tidigare varit på en så stor hästshow/tävling tidigare och alltid drömt om att gå på Globen Horseshow, som nu bytt namn till Sweden horseshow. Funderar fortfarande på vilka program jag vill se,dels är jag sugen på att se premiären för inomhusfälttävlan, fast shettisgaloppen är ju så bedårande att jag kanske väljer den. Men Jag satsar i alla fall på att komma iväg till Friends Arena där showen hålls med eller utan vinstbiljetter! Dessutom kommer Star Stable finnas på plats! :)

Förresten hörni... det SNÖAR utanför mitt fönster!! :O