Ber otroligt mycket om ursäkt. Nästan hela lovet har jag inte bloggat något :c allt började relativt bra, men sen hände det fruktansvärda. Min älskade pappa fick åka akut in till sjukan och när han kom hem fick man hjälpa till lite extra. De första dagarna vart jag utesluten från allt socialt, hade varken ork eller lust. Var nog mest rädd för att all min frustration skulle komma ut på andra, mår själv inte så psykiskt bra efter händelsen. Spenderade resten av min tid i stallet för att få slippa tänka på det. Får se hur det blir de kommande dagarna, han mår i alla fall en aningen bättre och det lättar på hjärtat. Men jag blir nog online nu igen ska ni se (:

Tänkte jag kunde berätta nu att rätt nyligen skaffade jag mig ett DeviantArt-konto! Ni som undrar vad Deviantart är så kan jag säga att det är en sida man kan ladda upp ens egna bilder, typ sin egen konst. Är dock lite newbee där för tillfället och hittar inte allt x) kommer nog snart fixa en länk dit i sidpanelen.

Jag heter AliceWinterbell på DeviantArt :)