Jag vill att ni ska veta, det jag skriver i detta blogginlägg är inte överdrift.
Något väldigt tråkigt jag råkar ut för är när folk inte kan ta ett "nej". Trotts att jag säger att jag inte vill vara vän, gå med i klubb eller grupp, hitta på något eller helt enkelt ber folk att sluta följa efter.
Flera gånger när jag sagt nej till vän-inbjudan har personerna kastat ur sig hemska ord mot mig, trotts att jag är van vid det här laget så sårar det.
Så fort jag går till någon mer befolkad plats i Star Stable får jag sitta beredd vid vän-knappen och neka alla vänförfrågningar jag får.
En önskefunktion för min del är att kunna "stänga av" alla grupp, vän och klubb inbjudningar så att andra inte kan skicka till en.
Jag älskar detta online spel, jag skulle aldrig kunna tänka mig just detta Star Stable som ett Osocialt PC spel, liksom inte samma sak. Jag vill kunna gå till allmänna platser, chatta normalt i global och gå med i vilken klubb som helst utan att någon säger "jag gillar din blogg".
Jag uppskattar ENORMT mycket alla läsare! Vore det inte för er skulle inte bloggen kommit så långt! Även om jag inte är så himla trevlig att stöta på mitt i ett levlingspass (vill få det överstökat fort då) så älskar jag er sjukt mycket. Vänner som loggat in på mitt konto för att tex hjälpa mig att levla eller bara yoloa runt lite har fått fnatt för så mycket vänförfrågningar man får på en kväll.
Jag vill inte kalla mig själv för "känd", men Star Stable skulle vara ett mycket roligare spel utan kändisskapet ibland, men det går inte att hjälpa att man älskar att blogga, redigera bilder, serier & filmer. Jag blir ju otroligt glad när folk gillar det jag gör, när ens hårda arbete blir uppskattat stärker det lite ens själ! Fast om jag ska vara ärlig så har den senaste tiden varit på gränsen till bedrövligt jobbigt.
Att skaffa ett extra konto att spela på har jag inte tid eller råd med, jag är dessutom så nöjd med mina hästar och min garderob att jag inte skulle kunna tänka mig vara någon annan.
För ganska länge sen skrev jag på bloggen om en önskefunktion, nämligen en "mörkerryttar"-kappa, en som döljer hela ansiktet och även ens Star Stable namn. Som rubriken säger, jag vågar inte längre chatta i global.

Tack för att ni tog er tid och lyssnande ^w^
Jag behövde verkligen få ut dessa ord.