Tid för onsdagsuppdatering! 

Läste senaste Star Stable uppdateringen, och det avslöjades en hel del spännande! Bland annat att en helt ny hästras kommer, min gissning är fjordhäst! :D

En klubbsal som troligen snart kommer är ju väldigt praktiskt och många har nog velat ha det, och eftersom det stod även i nyheterna att hmm... kanske nytt område kommer? Och denna sal kanske befinner sig i just Jorvik City? Tänk vad roligt om det är just den staden som är det nya området! Och jag kommer ganska så snart få tillbaka min dator, måste bara installera virusskydd osv sen så kan jag spela igen!

Kom lite smått & gott denna uppdatering med saftiga nyheter, med en häpnadsväckande bild jag kommer studera in i minsta detalj ;)

Och nästa vecka kommer jag åka till.....~(o-o)~... berättar senare ~

Många nya och häftiga saker för Ridklubbarna: kommer snart!