Nu har jag tänkt ordentligt! :D 

Jag är lite utav en bokmal, kan läsa bort hela mitt liv om någon ger mig en bra hästbok. Men något som nyss kom till hjärnan tycker jag själv skulle vara en rolig idé! 

Vore det inte roligt om biblioteken på Jorvik innehöll riktiga texter man kunde läsa? Som exempelvis lite utav Jorviks historia och lite olika mytologier.  Skulle vara riktigt intressant och man blir ännu mer fördjupad i denna fantastiska värld. 
Bokmalen Linda kanske tagit sig ann att skriva en novell? Eller kanske spelare själva skriver något, som en novell, fan-fiction, en tanke eller kanske dikt? Och sedan kunde man publicera den i biblioteken för några Star Coins och andra skulle kunna läsa den för några Jorviks Shillings som skickas till författaren.  Fast vid närmre eftertanke så kan folk kunna ta en bild av texten och sedan lägga upp på sociala medier eller bloggar med mera...
Det blir ju lärorikt för spelare själva att skriva, däremot tycker jag att det borde finnas en "anmälnings" knapp. Ifall någon skrivit något helt oacceptabelt och sedan kunde support kolla upp ifall det var "falskt alarm" eller om texten skulle behövas tas bort. Finns ju alltid en risk för mobbning eller liknande tyvärr.

För att undvika spoiler för tidigt borde kanske Jorviks historieböcker vara låsta tills man nått en viss level. Fast föreställ er en bok skriven av hmm... Hjälten Big Bonny? ;D haha!
Detta är dock säkert en jättekomplicerad funktion att göra, men var lite tvungen att få ut denna tanke ur huvet innan hjärnan kollapsade hehe! ~ Lost in thoughts ~