Var på Sweden Horseshow mässan idag! Kommer också åka dit imorgon och se på avslutningen! :)

Passade på att köpa 10 000 Star Coins när jag var vid Star Stable "båset" i mässan. Men Största anledningen till att jag åkte även idag var chansen att få träffa Tobbe Larsson..!! När man tillslut kom fram till honom så typ dog jag och fick bara ur mig en "high-pitch" röst. Fick ett kort från honom signerat och tog med ett Star Stable block han också signerade! Är lite hyperglad haha. Efteråt vart min hjärna rätt överhettad så när jag skulle säga Tobbe fick jag ur mig "Toblerone" istället...
Hade jättetrevligt och mötte jättemånga andra Star Stable fans! Bland annat Esmeralda SIlverforce och Siri Moonbear! Kan knappt vänta tills imorgon!! Har alltid velat gå på denna årliga hästshow, och jag kan redan nu känna vilken upplevelse det lär bli hehe. *w*