Jag tror inte att den anonyme personen som utger sig för att känna mig är så himla duktig på det hon håller på med. Man kan ju logga in på sin instagram på internet men inte lägga ut bilder m.m, men jag fick nu veta vad hon kallar sig just nu för "star15mupp". Jag testade att följa henne (privat användare) för att se vilka konstigheter hon skriver, men jag trodde aldrig hon skulle godkänna det. Eftersom nu har jag tillräckligt med bevismaterial för att stänga ner hennes falska konto. Eftersom detta är en falsk person eller vad man nu ska kalla det så kan jag gå rätt långt, eftersom det både är kränkning och mobbing tror jag det kan bli något för polisen att lyssna på. Jag tror den personen som utger sig för att vara min "BFF" läser min blogg, så detta kan man väll säga är en liten varning för personen om den verkligen är redo för konsekvenserna av hans eller hennes beteende. Jag vill helst slippa gå så långt, men det är upp till personen som sitter med sin mobil med kontonamnet star15mupp.
Jag har inget emot att folk skämtar om mig, men detta är långt ifrån skämt.

Denna bild nedanför är ett exempel över hur mycket skit folk hittar på när det gäller internet, knäppaste är ju att dem tror dem kan komma undan med det o-o det räckte med att få tillåtelse att följa personen, sen kunde jag bara ta fram filmkameran och filma allt på plats. 
Själv har jag ingen aning om vem personen är... för jag har inte ens sett Titanic med någon annan än min familj x)))

http://photos-b.ak.instagram.com/hphotos-ak-frc/915445_509123199193041_334057235_n.jpg

Yes a "real" secret :3... schh..