Detta är min lilla vrå i skolan! Det här är då den bästa skolan jag nånsin gått på med bästa stämningen, här kan alla gå i mjukisbyxor och morgonrockar utan att bli bedömd för ens klädstil. Tack vare det delade intresset för djur & lantbruk kommer man så bra överens med alla. 

Men nu fungerar SSO! Jag trodde det var kört ett tag, tack gode gud jag skulle inte klara mig utan star stable ca 5 dar i veckan. 
Hur som helst, några hade undrat vilken linje jag går, och som den hästtokiga tjej  jag är så går jag Naturbruksgymnasium med inriktning häst. Innan nästa termin kommer jag att välja mellan ridning eller trav, båda är ju riktigt kul men det lutar mest mot ridningen. 
Jag har en hel del att göra nu när gymnasiet dragit igång, i år ska jag verkligen satsa på ett A i alla ämnen! Fast... jag blir nöjd så länge jag blir godkänd! xD