Ibland känns det som om männskligheten sjunker till en ritkigt låg nivå... Bara för att jag säger att min smartphone är trasig och inte kommer kunna uppdatera mitt instagram på ett tag BETYDER DET INTE att folk kan ta tillfället i akt och börja låtsas saker.

På instragram finns det nu en tjej som låtsas vara min IRL bästis, vilket är löjligt bara vid tanken. Men denna tjej ska tydligen ha spridit massor av konstiga saker och låtsas vara den som redigerar alla mina videos. Jag kan ju inte göra något åt saken för har ingen smartphone för tillfället, dem som läser detta inlägg får mer än gärna ta bild på det och lägga upp det på instagram och skicka det till den fakern från mig. Jag försökte söka efter hennes konto på google men kom inte fram till något. 
Man blir alldeles matt när man tänker på hur mycket sjuka människor det finns här i världen, till en början kan jag säga att jag inte ens HAR en irl BFF. 
Jag vet inte hur mycket dumheter den personen hittat på, men så fort jag får tag i en ny smartphone (eller om jag får tillåtelse att låna någons, vem vet) ska jag söka upp personens konto och ställa till rätta alla lögner hon skrivit. 
En spelare på star stable berättade om fakern, blir glad om man får veta om sånna saker så man försöker ställa till rätta- fast just nu är jag väldigt hjälplös utan min mobil haha...

Vad jag hörde sist så kallade sig lögnhalsen för "8924_alice_best_friends1893", fast jag har fått höra att hon ändrar sitt namn hela tiden.