Detta är lite utav ett "omg" inlägg... HOLY HORSES!! Nu i helgen, på lördag klockan 14:30, kommer hästartisten Tobbe Larsson, som är lite grann en förebild för mig, komma till Star Stable montern under Sweden International Horseshow!!

Det hade råkat- tyvärr - bli felinformation om att han även skulle komma söndagen... :( hade svårt att bestämma mig vilken av dagarna jag ville gå, men när jag såg att Tobbe skulle kommit under söndagen så valde jag den dagen, men sånt händer! Inget är perfekt, om jag hinner kanske jag lyckas komma iväg till mässan lördag :) men ni som ska dit på lördag, glöm inte att ta en sväng förbi Star Stable i monter G.21! Tobbe kommer att finnas där då den dagen och tiden för fotografering och signering!
Urs vilken otur, köpte biljetterna för söndagen just för att jag trodde han skulle komma dit...