Roligaste lördagen på länge! :D

Blev nägra failbilder på mig då jag ser lite galen ut hehe, men antar att det gör mig mänsklig haha! Nästan alla bilder tror jag är tagna av Star Stable Malin, har ännu inte fått igång min Iphone så vart lite svårt o ta bilder x3

Så detta var den lördag då vi få spelare fick komma och provspela i Dinodalen! Var inne på våra konton fast alla fick en och samma karaktär att utgå från, så kommer kunna spela om alla uppdragen även nu på onsdagen!
Hade otroligt kul och det var riktigt härlig stämning! Det är häftigt när man får träffa andra SSO fans att snacka med! :D Hehe hade spelat redan en liten bit, men fick börja nu därifrån jag slutade så har hunnit utforska lite till!
Jag och Esmeralda Silverforce blev inbjudna till att provspela tillsammans med alla andra vinnarna, "varför" har sina anledningar! Men det betyder INTE att du som spelare som inte kom är på något sätt mindre värd!! :)

BILDBOMB!!!! 
 Redan nu här under ser ni mig spelandes i Dinodalen! :3

Bild nedan: Elin Wolfforest, Jag och Hedda Snowhaven!! :3

(Om det skulle vara så att jag glömde nämna någon får den personen hojta till!! :D)

(bilden nedan) Längst bak har vi några från SSO teamet och en i rosa hår framför :D sen har vi Esmeralda Silverforce, Cecilia Gladefield, Hedda Snowhaven, Elin Wolfforest, Evelyn Moonnight, Vendela Riverfield och så mig som sitter på golvet!

SELFIETIME från fina Hedda Snowhaven på bilden ovan!! :D