Namn Alice Winterbell
Alias naune
Hemstad Stockholm
Födelsedatum 6 mars 1998
Sysselsättning Star Stable Online, hästar, teckna, redigera filmer/serier!
Intressen Hästar, vänner, redigering :3
Facebook http://www.facebook.com/alice.winterbell
Klubb: Sneaky Dragons
Bloggen startades: 28 januari 2012
Antal hästar: 22
Bor: Jorviks Stallet
Level: 16

Alla bilder m.m på bloggen är det copyright på! (om det inte står att det inte är min)

Jag heter Alice Winterbell på online hästspelet Star Stable Online :-) här på bloggen kommer upp bilder & inlägg på mitt vardagliga liv i SSO, samt filmer & serier! 

Detta spel är ett sätt att släppa verkligheten ett tag & bara ha roligt med vänner eller göra spännande uppdrag och utforska platser!


Jag började spela SSO ca 1 vecka efter att det hade släppts, redan i början av spelet visste jag att det skulle bli roligt! Min allra första vän var Molly Snowforest, vi hängde ihop jätte mycket, idag heter hon Kelly Rainforest!

Efter att ha varit medlem i SSO några månader, och hade gjort klart alla uppdrag, blev det lite tråkigt. Jag hade hört om folk med SSO bloggar, det verkade spännande så jag skapade en på bloggo. det var ett sätt att ha nått roligt att göra på spelet när man inte visste vad man skulle göra, efter en tid började jag smått göra filmer. Mina allra första filmer är hemskt dåliga, men efter en tid började jag lära mig mer och mer om film redigering. Inte långt därefter började jag redigera serier, dem vart inte heller något vidare, men folk verkade läsa. Med tiden som gick blev serierna bättre redigerade och händelserna mer spännande. Serien "Alice & Airrider" som jag fortfarande släpper ut kapitel av, var min första serie. hela 1:a säsongen är dålig, men i 2:a säsongen börjar det bättra sig. Redigering är roligt, speciellt när folk uppskattar det man gör! Det program jag redigerar bilder & serier i är Adobe Photoshop Elements 4.0! Tyvärr är det inte gratis, men jag hade turen att få den av mina föräldrar som hade köpt till hela familjen.

Jag är en riktig ponnyfreak, älskar SSOs ponnyer och shetlands ponnyer är något av det mest bedårande genom tiderna! Welsh ponnyer är också härliga, men jag gillar såklart inte bara små ponnyer! Nordsvenskar är bland annat också en av mina favoritraser.

Ja nu hoppas jag ni lärt känna mig lite mer genom denna text och jag hoppas ni stannar kvar & följer bloggen! :-D