Helluuu!
Jo haha angående "irl x3" inlägget, jag kan ju direkt säga att det var fel tillfälle för mig att läsa kommentarer xD my bad!
mycket känsligt hände irl under den dagen, samt ska jag blogga, redigera, städa för att få in extra pengar inför utställningen, åka fram & tbx till stallet flera ggr.
Hjärnan var helt paj och det var verkligen fel tillfälle för mig att läsa nya postade kommentarer :3 så ja jag blev lite knäpp haha :3
De är inte ofta men ibland kommer de dagar då jag skulle kunna få utbrott på vem som helst, och haha just då var det en sån dag :3
hade hänt lite övriga negativa saker under dagen, oftast brukar jag kunna hålla det för mig själv, men jag antar att ibland blir jag knäppare än vanligt haha :3 då kan jag bli en riktig b*tch (nån borde låsa in mig då xD) >.> efter ett tag lugnar sig stormen inom mig & då har jag redan hunnit spotta ur mig spydiga kommentarer haha :3
haha från och med nu ska jag inte kolla in nya kommentarer under mina "kaos" dagar! XD
 
bloggar via mobil :3