I'm back!! Nu får ni skrika på mig om jag försvinner haha!!!

Efter lite "emotional breakdown"- period + skolarbete + intensivt stallarbete har jag lyckats återhämta mig och faktiskt (tro det eller ej) loggat in under en hel vecka!! Wow(...)!!

Ville helst undvika att skriva massor av  *sob sob* inlägg, så skrev inget alls. Tillslut var det till och med svårt att ens komma förbi bloggen... Och då fick jag ännu mer ångest för att jag inget gjorde åt saken, ingen bra kombination må jag säga! :(

Sen vi sist sågs hade jag drygt 23 hästar, nu är det upp mot 28 om jag inte minns helt fel. Dessa hästar kommer introduceras en efter en :D Och en av dessa är min Quaterhäst Moonwalkder AKA Balder. Lyckades levla den 13 levlar upp och sen köpte till mig dem två sista. Trodde det aldrig skulle komma en till dag då jag levlade hästar igen. Vann till och med ett championat med Balder härom dagen, har inte hänt på säkert ett halvår!

Star Stable Quarterhästen är som gjord för western med alla animationer, precis den hästen jag velat ha ett rätt bra tag! Har mest på mig denna W-outfit, oberoende på vilken häst jag rider, men på just Balder sitter det som bäst, heh. 

återkommer imorgon, nu ska de inte va nått mer slö här inte!!! ò_ó *super seriös*


P.S! Älskar er!! Går inte en dag utan att man tänker på hela Star Stable folket!! D.S!