Åh herreguuud D:

Vart tog tiden vägen liksom? Ena stunden flyter saker på, men vid nästa hörn väntar läxor, prov, långa dagar med mycket slit. Sen har jag mest stupat i säng eller kollat på filmer & TV-serier. Vårterminen började ganska lugnt, men nu... ååh hjälp ibland tar skolan kål på en.

Har även varit mer praktik-jobb dagar på senaste tiden, ibland kommer man hem alldeles öm i hela kroppen xD MEN ska göra mitt bästa q.q

Ibland funderar jag nästan på att blogga även IRL och SSO, eller nått liknande... mest för att det pågår så mycket att jag ibland inte hinner sitta och göra saker som skelett-letande eller annat dagligt. Blev så oaktiv att jag bestämde mig för att lämna Sneaky Dragons som är en klubb för aktiva, kändes som om man bara tog plats då för nån som spelar mycket mer. 
Förhoppningsvis är det mindre läxor nästa vecka, har inte lika mycket praktik och kan därför ägna mig åt arbetet i skolan, däremot slutar jag i princip nästan alla dagar runt 16... Nu längtar jag verkligen till sportlovet haha q.q