Allt internet på skolan har krånglat( ute på landet...), nu verkar det nästan helt återställt i alla fall! Tänkte jag kunde passa på att skriva lite på bloggen om hur det ligger till för mig...

På skolans datorer kan man inte ladda ner Star Stable, det är något ENORMT frustrerande, jag ville verkligen försöka vinna en Star Stable Iphone så jag slipper min knapptelefon man inte kan göra något med. Har varit svårt att få reda på allt som hänt, liksom bortkopplad.
Min dator är nu inne på lagning och förhoppningsvis kan den fixas, annars kan jag säga ajöss till Star Stable fram tills julafton. x(

Och senaste uppdateringen... jag missar verkligen något stort nu! Aja jag kunde i alla fall logga in på min mejl och lösa in SC-koderna från Selfie-tävlingen. 
Som tur är hjälper Haley Rainstorm mig under veckan att göra dem dagliga födelsedags grejerna som jag missar <3 tills vidare hoppas jag på svar om datorns tillstånd. Hade gärna laddat upp någon bild från hur det är på gymnasieskolan, men med dessa datorer funkar inget sånt haha. ^^

Bild på J.A (se SSO uppdateringen för mer info om, dem)Anton och Jonas från JA kan knappt vänta tills ni får höra deras musik!