Ni börjar nog undra varför jag bloggar lite mindre, dels för att på fredagar (som vanligt) hinner jag aldrig för ska till två stall efter skolan, men även för att på bloggo.nu finns det en gräns på hur mycket inlägg det kan vara. Jag har premium så min gräns är på 2000 blogginlägg, och nu har jag ungefär nästan 1300 inlägg. Det betyder att när gränsen är uppnådd slutar jag blogga. Jag vet, man kan bara byta bloggportal, men jag kan inte tänka mig att byta för hela mitt Star Stable liv är publicerat här och jag vill inte byta till nått nytt. bloggen kommer då alltid finnas kvar men när gränsen är uppnådd kommer inga fler inlägg. Så jag undrar om jag ska blogga mindre kanske, och på så sätt nås gränsen inte upp så fort. eller kanske ska jag bara blogga som vanligt? Blir ju tråkigt om bloggen blir för oaktiv. Dels är det ju rätt bra att det finns en gräns, för när jag börjar gymnasiet nästa år vet jag inte om jag kommer ha så mycket datortid och jag kan istället behöva fokusera på mina studier, btw har jag någonsin berättat att min stora dröm är att hoppa i OS? ^w^ det är en sak på min "att göra innan jag dör" lista! Så jag kan inte hålla mig kvar föralltid på denna blogg, däremot kommer jag ALDRIG sluta SSO! Det är nått jag är säker på! Spelet är grymt och jag kan inte tänka mig att sluta spela även om jag så är 100 år gammal haha!

Tack i förhand om ni orkade läsa mitt babbel! nä nu måste jag förbereda julkalendern! ;-)